Thursday, 5 September 2013

Pirteä Pulunen

Tiistaina oli taas Piira-käynti Lulun kanssa. Lantio ei ollut enää vino, mutta etuosa oli vielä aika jumissa. Sitä irroteltiin kovasti ja auttoikin. Yleisesti Lulu oli paremmassa kunnossa ja nyt se on ihan huomattavasti piristynytkin. Varmaan sillä on parempi olo ja valeraskaus on myös ohitse. Ihanaa että iloinen, leikkivä Lulu on taas back!


Thelma jäi tiistaina kaupunkiin äidin luo. Nyt on vähän rennompi olo itsellä, kun ei tarvi varoa että Thelma napsaisee Iinestä. Thelma on ollut kyllä ihan hurjan kiltti, mutta kyllä sillä aina välillä kierrokset nousevat, eikä hömelö-naukseri oikein tajua varoa.

Mun ihanaisetPuman kanssa oltiin eilen Taijan treeneissä. Puupilla oli taas vauhti päällä, yhteen kohtaan sopi parhaiten tiukka takaaleikkaus, koska sokkarilla ja valssilla tuli vaan niin hirveää vauhtia suoraan päin. Kepeillä treenattiin layeröintiä ja se onnistuikin kun ensin autettiin lelulla. Lopuksi vielä mentiin koko rata kerralla, kaksi rimaa tippui mutta laitetaan ne väsymyksen piikkiin. Viikonloppuna kisataan taas, Lulukin pääsee juoksemaan 2 rataa, niiiiin siistiiiii!

No comments: