Monday, 19 August 2013

Kotitreeniä

Olen nyt kunnostautunut kotona treenaamisessa. Joka kerralle (n. 2 kertaa viikossa) olen rakentanut radanpätkän, ei välttämättä mikään tietty teema mielessä, mutta kuitenkin kunnollinen treeni on tehty. Ja otettu vielä kuviakin samassa, ei oo muuten ihan helppoa sekä ohjata että kuvata itse :)

Lululla vaikuttaisi valeraskaus olevan jo hellittämässä ja treeneissä kulkee oikein mukavasti. Olen pitänyt rimat matalina. Lenkille se lähtee yhä todella laiskasti ja aamulenkit jättää useimmiten väliin, mutta muuten on ihan reipas. Puma on sisällä kovin rauhallinen ja mieli on aika herkkänä nyt, mutta treeneissä se käy todella kierroksilla. Se on kotikentällä ihan hullu jopa! Eilen tuli pari törmäilyäkin kun se suihkii ihan mihin sattuu. Tarvitaan kyllä niin kipeästi ohjattuja treenejä, onneksi viikonloppuna on sitä tiedossa.

Iines on otettu hyvin vastaan, Puma ei jaksa ihan vielä sen kanssa kauheasti leikkiä valeraskauden takia, mutta vähän kuitenkin. Lulu on ollut ihan kiltti, mitä nyt joskus vähän murisee lelusta tai ruuasta, mutta muuten on hyväksynyt Iineksen ja eilen ensimmäisen kerran tytöt bondasivat ja leikkivät hetken kahdestaan pellolla. Molemmat nukkuvat sovussa mun kanssa sängyssä ja minä meinaan litistyä niiden välissä, kun molemmissa on sama iltaisin aktivoituva lötkögeeni, joka estää ilmeisesti lihasten jännittämisen kokonaan. Nasun kanssa on tehty vähän agilityyn tutustumista, se on todella nopea ja innokas kaveri. Paljon vauhdikkaampi kuin Lulu, leikkii hyvin ja tykkää touhuta.


No comments: