Wednesday, 22 May 2013

Vitonen, vitonen, vit...


Oltiin Puman kanssa reissussa koko viikonlopun. Ensin lauantaina Mynämäelle näyttelyyn. Kelpejä oli 4 kpl, Puumis oli ainoa avoimen luokan narttu. Tuomari oli ruotsalainen Maritha Östlund-Holmsten. Puman arvostelu:

"2 år tik med alla detaljer på rätt ställen, de behöver bara bli mer. Feminint huvud med härligt uttryck. Skulle vara mer rundad i skallen. Ngt stora men välplacerade öron. Nospartiet har bra längd, skulle ha mera kraft o utfyllnad under ögonen. Ngt tom benstomme. Bra funktion och rörelser men behöver få mer volym." ERI AVK1

Minusta ihan osuva arvostelu, Puumishan on semmonen sporttinen luikero lommoposki. Ihan eri tyyppiä kuin ne näyttelytankit. Tyytyväinen olin enkä usko, että enää jaksetaan näyttelyyn mennä, tuo tulos riittää varsin hyvin meidän tarpeisiin. Pikkuisen nauratti tuo arvostelu korvista. Isot kuulottimet, mutta oikeilla paikoillaan :D

Sunnuntaina sitten omimman lajin pariin eli 3 starttia agilityä TSAUlla. Edellisenä iltana oli mennyt myöhään euroviisukatsomossa, joten olin aika väskä, mutta ei se minusta radalla niin haitannut. Ratojen välissä oli vaan vaikeuksia pysyä skarppina. Ekana oli hyppyrata ulkona. Radalla oli vain yksi putki, mutta sitäkin enemmän hyppyjä ja todella ahtaita paikkoja maksikoiralle. Rimat kilisi ja kolisi, kepeille meni oikein mutta sitten oikaisi välin ja korjasin kepit alusta, ja lopussa Puumis lähti vielä väärään päähän putkea eli hyl. Tuloslapussa oli vain 5 vp, vaikka luulin useamman riman pudonneen, oiskohan ne sitten vaan kolisseet? Keppivirhettä ei lappuun oltu merkitty, joten kai siitä puuttui muutakin. Puman vire oli todella korkea, se kiljui ja oli villinä, silloinhan noita rimojakin herkemmin putoilee. Tai häviää? Todisteena kuvasarja:


 Mihin tuo rima katosi? :-O


Aika limboa


Mutta tästä sentään yli ilman taikatemppujaSeuraavaksi oli agirata sisällä hallissa. Siinä ei sentään tullut rimoja, mutta samanlainen keppivirhe kuin edellisellä radallakin, outoa. Lopussa oli suora jossa tuli tökkimistä, vaikka ollaan kyllä suoria harjoiteltu. Tästä radasta on video, kiitos Taijalle. Kolmas rata oli taas ulkona ja agirata, sieltä taas yksi rima ja kilinää ja kolinaa, muuten ihan sujuva rata ok ajalla. Kaikki kuvat Sirpa Saari.

Kilpajuoksua puomilla

Kommenttia tulee, pois edestä nainen!
Tuloslaput oli aika yksipuolista luettavaa: 5 vp, 5 vp, 5 vp. Rimat ottaa päähän ihan todella, niitä ei kyllä tarttis tippua tuohon malliin. Ehkä se vaikutti, että kisattiin ulkokentällä ja vire oli korkeampi? Ei ne tietenkään saisi vaikuttaa, joten nyt tarttee treenata hyppyjä häiriöllä ja hankalista kulmista. Muuten tuloksista ei ole sen kummempaa stressiä tai harmitusta, kun ei ole mitään sen korkeampia tavoitteita. SM-kisat tuskin onnistuu vielä tänä kesänä, mutta ei sekään haittaa. Kisaaminen on kivaa ja opitaan molemmat koko ajan lisää! Ensi viikonloppuna lähdetäänkin kelpieporukalla oikein pitkälle kisareissulle ja Lulukin pääsee kisaamaan, jippii!

No comments: