Saturday, 23 February 2013

Kyllä maalla on mukavaa

Tukholman pölyt (tai lumipaakut) on karistettu jaloista ja ollaan palattu lauman kanssa takaisin koti-Suomeen taas kerran. Meillä on uusi koti maalla ja sekös vasta on mukavaa! Lulu varsinkin on maailman onnellisin pieni koira: ei enää flexiä kiristämässä, ympärillä vain peltoa ja metsää ja saa juosta vapaana ilman mitään rajoituksia! Ja kyllä se juokseekin! Lulu punnittiin viikolla ja se painoi vain 7,7 kg, eikä ihme näillä liikuntamäärillä. Thelma on myös taas kotona pitämässä jöötä kakaroille ja toimii samalla rohkeana vahtikoirana. Lulu ja Puma kun on niin tolloja että jonkun rapsahduksen kuuluessa minun pitää rauhoitella niitä. Thelma on ihana järkähtämätön peruskallio, jonka läsnäolo tuntuu niin turvalliselta. Tällaisissa maisemissa asutaan nyt

Ennen Tukholmasta lähtöä käytiin vielä viimeisen kerran Täbyn hallissa treenaamassa Lulun ja Puman kanssa.  Rakensin alkupätkän maneesitreenin radasta, kun halusin vielä harjoitella 90 asteen kulmia hypyillä. Lisäksi laitoin suoran putken ja kepit sekä A-esteen. Puman kanssa tehtiin niistosokkarin tapaista ohjausta ulkokulmassa, nyt se meni ihan hyvin. Kepeillä tuli taas jonkun kerran pois ennen vika väliä, mutta nyt korjasi hyvin. A-estekin meni joka kerta hyvin vauhdista. Otin muutaman toiston lopuksi pelkkää alasmenoa, 2 tai 3 kertaa loikkasi ylhäältä mutta muuten korjasi ja oli kiltti. Meni oikein hyvin nämä treenit, en taidakaan laittaa keltaiseen pörssiin ilmoitusta myytävästä kelpiestä. Lulun kanssa meni myös tosi hyvin, ja miksi ei menisi, on se vaan nykyään niin taitava ja ihan älyttömän helppo ohjata. Se etenee koko ajan ja irtoaa hyvin, jos nyt joku käännös joskus vähän valuu niin ei se niin vakavaa ole. Lululla voisi varmasti tehdä nollaratoja ihan koko ajan, jos itse ei vaan sortuisi typeriin virheisiin. 

Nyt olen ilmoittanut Lulun ja Puman oikein kunnon kisaputkeen seuraavat 3 viikonloppua. Ei ollakaan kisattu virallisesti sitten tammikuun alun, ihan jo jännittää! Thelmakin sai paikan tokokokeessa joten kisakivaa odotettavissa jokaisen kanssa.

No comments: