Monday, 30 August 2010

Pätkätreenejä

Kaikenlaista pientä on ehditty treenailemaan, mutta silti tuntuu että niin paljon on vielä tekemistä ja harjoiteltavaa, lista ei lopu ikinä! Molemmat koirat on tehnyt yhden hyppytreenin, yhden suoralla irtoamistreenin ja kontaktitreenejä. Lauantaina treenailtiin vähän Evan kanssa radanpätkää. Thelmallekin muistui taas mieleen 2on-2off. Ensimmäisellä kontaktitreenikerralla juoksi vaan läpi (totta kai kun on juoksukontakteja tässä aikamme treenattu). Tarkoitus on siis jatkaa pysäytysmallia puomilla ja juoksukontakti A:lla. Lululla sama juttu. Lulun kepeillä ei oikein tapahdu edistymistä, taidan kokeilla seuraavaksi 4 keppiä hypyn kanssa ettei jäädä junnaamaan.

Tepsun korva on tässä nyt viikon verran oireillut vaihtelevasti, välillä punottaa ja vaivaa ja välillä ei. Tänä aamuna tuntuu taas vaivaavan enemmän joten varasin iltapäivälle eläinlääkäriajan jotta saataisiin Tepsulle jotain korvatippoja. Eilen trimmasin sen, Thelmalla oli jotenkin ihmeellisen höttönen ja pehmeä karva joka irtosi tosi helposti, ei yhtään Tepsun tapaista! Alta näyttäisi olevan tulossa normaalimpi karva, toivotaan että turkki palautuu eikä jää tuollaiseksi haaleaksi hötöksi. Nyt Lulu näyttää Tepsun rinnalla karvapallolta joten ei kai auta kuin kaivaa taas trimmausveitsi esiin ja ruveta hommiin!

Lisäys: Kävin Lulun kanssa hallilla, se sai tehdä A:ta, meni loistavasti bumppien kanssa, ja sitten tein mitä uhkasinkin eli laitoin hypyn ja 4 suoraan keppiä ja mitä teki Lulu? Meni virheettömästi ja vauhdilla joka kerta (noin 5 toistoa). Kyllä se oli loistava!!
Tepsu sen sijaan joutuu uudemman kerran eläinlääkärille, korva oli ihan tukossa töhnästä ja se pitää huuhdella kunnolla. Sitä varten Thelmalle annetaan kevyt narkoosi. Kyllä katsoi Tepsu minua pahasti ja pisti jarrut pohjaan kun eläinlääkäri yritti viedä sitä mukanaan. Voi rassukkaa, toivottavasti rauhoitus menee hyvin, saan hakea Tepsukan kotiin iltapäivällä.

No comments: