Sunday, 15 August 2010

Meillä on halli, se oma halli on


Lulun kanssa Dog Sport Arenalla

Tänään oli viimein oman hallin avointen ovien päivä. Matto ei vieläkään ole valmis koko alalta, lähettivät Saltexista väärän, liian lyhyen rullan ja vasta huomenna pitäisi tulla korvaava rulla, mutta kyllä sinne kapeahkon radan pystyi tekemään. Päätin vielä hankkia keinonurmen alle 8 mm paksun huopamaton, nyt kelpaa huristella eikä ole liian kova alusta. Tykkään tuosta hallista niin paljon että voisin vaikka asua siellä! Varsinkin nyt kun kaiken järjestämisestä johtunut stressi alkaa helpottaa ja halli on (melkein) käyttövalmis, tuntuu mahtavalta. Eipä oo joka koiralla vaan omaa agihallii niinku meidän vuffeilla, niih!
Lulun kanssa on nyt aloitettu A-esteen harjoittelu kun on kaikki pelit ja vehkeet. Ollaan menty matalaa A:ta niin, että siinä on ollut 2 bumppia. Lulu vaan tuppaa hyppäämään sen toisen bumpin yläpuolelta suoraan maahan eli kontaktialueen yli. Tarvii ensi kerralla nostaa harjakorkeutta ja katsoa auttaisko se askeltamiseen. Tänään Lulu sai tehdä näytösluontoisesti pari radanpätkää, hienosti se menee! Kontaktit ja kepit siis nyt työn alle. Keppejä tarttis tehdä kovasti, tällä hetkellä mennään 4:n kepin suoraa ja virheprosentti on vielä huikea.


Thelmalla on tehty viime treenikerrat pelkästään juoksukontakteja, menee ihan hyvin yksittäisenä esteenä lelu maassa mutta heti jos joku tekijä muuttuu, myös askellus menee arpomiseksi. No onneksi ei enää ainakaan treenipaikasta tule pulaa!

No comments: