Saturday, 3 July 2010

Huh hellettä!

Nyt pukkaa kyllä semmosia lämpötiloja, että saa ruveta valittamaan liian kuumasta. Tällä viikolla on joka päivä elohopea kivunnut korkeammalle ja korkeammalle, eilen huipenteli jo jossain neljänkymmenen nurkilla. Ja se oli kyllä jo liikaa varsinkin kun tuultakaan ei ollut ollenkaan. Oltiin koirien kanssa työmatkalla Huizenissa ja ajettiin sieltä perjantai-iltapäivällä Bloemendaaliin rannalle. Matka oli ihan kamala koska tiet olivat aivan tukossa (kaikki yrittivät neljäksi kotiin katsomaan Hollanti-Brasilia jalkapallo-ottelua) eikä mun autossa ole ilmastointia. Lopulta päästiin rannalle ja siellä olikin aivan ihanaa, pieni tuulenvire ja vilpoisa meri. Lulukin uskaltautui kunnolla uimaan, ne oli kyllä niin hauskat pienet majavat kun menivät kuviouintia, kyllä sai taas nauraa!

Polskitaan polskitaan

Oikealle...


ja vasemmalle...


ja pooooois.

Tänään jatkettiin hikoilua kisoissa Amersfoortissa. Onneksi aamu oli hiukan pilvinen mutta lämpötila nousi pian taas yli +30 C. Tuomarina toimi Marco Mouwen ja hän olikin tehnyt mielestäni kivat radat. Agiradalla aloitettiin ja siinä oli aika monta ansakohtaa. Alku meni hyvin, sitten käänsin Thelman renkaalta liian voimakkaasti 90 astetta A-esteelle, Thelma tuli A:sta ohi. Korjasin sen kohdan ja jatkettiin taas ihan mallikkaasti puomille asti. Nyt kun meillä on taas tämä massiivinen kontaktiongelma (huoh), olin päättänyt että en sano puomilla muuta kuin tule-käskyn. En tainnut oikein mitään ehtiä kun Thelma tuli loikalla alas. Toruin sitä hetken maassa (mitähän hyötyä siitäkin oli, tjaa) ja jatkettiin mutta olin sitten vähän hukassa ja Thelma meni kyllä kepeille oikein mutta tuli pois kun itsekin epäröin. Korjasin ja sitten jatkettiin kepit ja 2 hyppyä maaliin. Ei mikään kauhean kaunis rata mutta paljon kohtia jotka meni tosi hyvin eikä valssit valunut! Tuloksissa näkyi 2 kieltoa (ja yliaikaa) että oli se puomille osunut jollain varpaalla. Puomi on nyt se murheenkryyni eikä mulla ole siihen tällä hetkellä oikein suunnitelmaa. Täytyy sitten elokuussa treenata kunnolla kun päästään omaan treenihalliin!

Hypäri oli ihan hauska, siinä oli parit hyppyserpentiinit ja putket ympyrässä. Thelma kulki jotenkin tosi jähmeästi, se oli koko ajan jossain mun takana hukassa mutta otti onneksi kaikki esteet ihan oikeassa järjestyksessä. Taisi kuumuus vaan viedä siitä enimmät mehut. Sijoitus oli vasta 7:s shelttien jälkeen. Spel-radalle ei näillä lämmöillä enää jääty vaan ajeltiin ikkunat auki kotiin. Nyt sitten odotellaan sitä luvattua ukkosta, josko nämä lämpötilatkin hiukan hellittäisi.

No comments: