Thursday, 17 June 2010

Pohjanmaan kautta

Leppoisan lomailun lomassa teimme kunnon Suomi-turneen, tai no ainakin melkein maan puoliväliin saakka. Lulun kanssa jäimme kyläilemään Pietarsaareen ja Thelma matkasi vielä äidin kyydissä Raaheen asti. Molemmat tytöt olivat kovasti kyläperheiden mieleen, Lulukin vaikka pissasi kerran sänkyyn ja herätteli väkeä aamuisin mm. hyppimällä nukkuvien naamalle. Viikonlopun päätteeksi lähdimme vielä käymään Kokkolassa tapaamassa Lulun Ansa-siskoa. Kun Ansa tuli autosta ulos, muuttui Lulu normaalista sosiaalisesta heiluhännästä karmeaksi riehuvaksi kiukkupesäksi! Itse melkein uskon, että se muistaa Ansan aka. hirmuliskon vielä pentulaatikosta, siellähän Ansa oli Lulun kimpussa niin, että luovutushetkelläkin Lululla oli paksut ruvet niskassa. Niin tai näin, toimehen ei tultu. Kun päästimme Carinan kanssa sisarukset vapaaksi, ne juoksivat kyllä lujaa takaa-ajoleikkiä, mutta kun leikki meni pystypainiksi, tuli tappelu. Lulu ei sietänyt Ansalta minkäänlaista dominointia vaan
antoi kiukulla takaisin. Olin aika yllättynyt Lulun kireästä käytöksestä, Ansa kun oli paljon rauhallisempi ja rennompi. Ehkä juoksun jälkimainingeillakin oli vähän vaikutusta asiaan.

Vierailu oli kuitenkin tosi kiva, oli hienoa nähdä millainen upea walesityttö Ansasta on kasvanut. Se on kyllä ihan selvästi saanut perheen kauneusgeenit, kun taas Lulu on vieläkin melkoinen babyface hörökorvineen. Iso kiitos Carina & Vesku, oli mukava nähdä!

Siskokset Wasara Wulfenite ja Wasara Wurraluh (oik.)

No comments: