Friday, 28 May 2010

Parempaan päin

Lulun juoksukivut alkavat onneksi jo hellittää. Sen huomaa mm. siitä, että neiti nukkuu taas mun päällä sen sijaan että makaisi lampaantaljalla toisella puolella sänkyä. Iloista luonnettaan se ei näyttäisi menettäneen, mutta tällä hetkellä sillä on selvästi varovainen asenne muita koiria kohtaan. Ehkä niiden mielenkiinto Lulun takapäätä kohtaan on sen mielestä ahdistavaa.

Thelmalla oli eilen fysiokäynti. Mainitsin Victorille siitä parin viikon takaisesta etujalan nilkutuksesta, ja Thelman oikean etujalan kainalosta löytyikin pieni turvotus eli siellä on jotain venähtänyt. Ei kuitenkaan vaikuta mitenkään jalan liikerataan, joten täytyy vaan pitää lämpötilaa silmällä, ja jos se kohta alkaa kuumottaa, antaa Thelmalle 2 päivän kipulääkekuuri. Muuten Thelman käsittely meni rutiinilla.

2x2-keppejä ollaan harjoiteltu takapihalla ja viimeksi kokeilin niitä myös maneesissa. Lulu on aivan pro, se tietää juuri mitä pitää tehdä ja menee mahtavasti! Taidan ottaa kepit mukaan Suomeenkin niin ei tule taukoa harjoitteluun. Viikon päästä ollaan taas kotomaan kamaralla, en malttaisi odottaa!

Thelma luonnonkylvyssä

No comments: