Saturday, 24 April 2010

Kesä!


Kyllä se kesä on juuri niin mahtavuutta kuin muistelinkin. Tänään on nautittu +25 C lämmöstä ja auringosta ja blogikin sai uuden kesäisemmän lookin. Terrimonsterit sai nopean karvahuollon, Thelmalta suristelin etu- ja takapuolen koneella ja molemmilta nypittiin enimmät hapsut. Thelmalle on tapahtumassa joku jännä värinmuutos: niskaan ja selkään kasvaa mustan alta punertavaa, sellaista irlanninterrierin väristä karvaa! Niskasta lähti jo musta lähestulkoon kokonaan pois. Täytyy varmaan vaihtaa Thelman nimeksi Ginger.

Lenkilläkin saatiin nauttia kesäisestä menosta. Vein koirat yhden pellon keskelle koska siellä on hiekkakuopassa vettä. Thelma piristyi kylvystä niin, että innostui leikkimään pitkästä aikaa Lulun kanssa hippaa ja painia. Tytöt riehuivat varmaan melkein vartin, välillä aina pulahdettiin veteen (Lulu nilkkoja myöten ja Tellu vähän syvemmälle) ja sitten taas jatkettiin hurjaa juoksua ja kuperkeikkoja. Kyllä sitä oli ihana katsella! Lulu on nykyään niin vikkelä, että Thelma ei pääse sitä karkuun, vaan Lulu saa Thelman hännästä tai kankusta kiinni ja siitä se muutaman kerran Lululle huomautti. Muuten leikki sujui kyllä uskomattoman sopuisasti, välillä Lulu oli jopa Thelman päällä! On se joka kerta niin uskomatonta nähdä kuinka meidän Thelma The Totinen innostuu leikkimään. Siitä tulee itsekin aivan iloiseksi, harmi kun ei osunut kamera mukaan!

Viime torstaina Thelma kävi taas Victorilla. Tällä kertaa Victor ei ruksautellut selkää vaan kävi selkärangan huolellisesti sormin läpi. Tai siis siltä se ainakin näytti. Victor kehui Thelmaa kovin, kuinka se vastaa hoitoon niin hyvin ja ottaa vastaan kaikki korjaukset. Sanoi jo haluavansa Thelman itselleen, oletan että puhtaasti ammatillisista syistä kuitenkin. Sanoin että demokoiraksi sen voin kyllä antaa ja kuulemma syksyllä on joku neurologiseminaari johon Victor haluaisi ottaa Thelman mukaan. Kysyin myös tuosta kontaktiongelmasta, siis siitä että Thelma on ruvennut hyppimään kontaktit ja voisiko syy olla fyysinen. Victor pyysi videokuvaa koska en pystynyt paikan päällä ongelmaa simuloimaan joten täytyypä koota sellainen hänelle. Voihan olla että kovassa vauhdissa Thelma kokee epämukavuutta kontaktille pysähtymisessä? Jotenkin en haluaisi uskoa että se on vaan kurittomuutta...

No comments: