Monday, 15 February 2010

ParantumisiaLulu pelästytti taas viikolla oikein kunnolla. Se oli maanantaina aivan oma itsensä ja mukana treeneissä riehumassa Abbyn kanssa. Tiistaiaamuna se olikin sitten aivan nuupahtanut, jouduin kantamaan sen ulos eikä se sielläkään halunnut kävellä. Sen pää tuntui kuumalta ja kun mittasin lämpötilan, näytti mittari +40,4 C kuumetta! Sain eläinlääkärin vielä iltapäivälle. Lulu oli todella kipeä, se vain makasi ja oli tulikuuma. Lääkäri kuunteli sydämen ja taivutteli Lulun päätä ja tassuja. Mitään muuta vikaa siitä ei löytynyt kuin korkea kuume, joten lääkäri veikkasi syyksi joko nuorten koirien aivokalvontulehdusta tai sitten tulehdusta jossain muualla. Lääkkeeksi Lulu sai piikin aivokalvontulehdusta vastaan sekä viikon antibioottikuurin. Piikin ansiosta Lumppa oli onneksi jo illalla siinä kunnossa, että kerjäsi ruokaa, ja seuraavana päivänä jo täysin oma riiviö itsensä. Onneksi pikasairastumista seurasi myös pikaparantuminen!

Keskiviikkona juuri ennen treeneihin lähtöä pukkasi hirveän lumipyryn, mutta urheasti lähdettiin kuitenkin treeneihin 50 km päähän. Aika moni muu oli jäänyt liikenteeseen jumiin joten treenasimme vain yhdessä sekaryhmässä. Tehtiin pari noin puolikkaan radan pituista pätkää ja Thelma meni ihan mainiosti.

Viikonlopuksi lähdimme parantavan meri-ilman ääreen Terschellingin saarelle. Thelma ja Lulu nauttivat aakeista maisemista ja hiekkadyyneistä ja juoksivat sydämensä kyllyydestä. Meitä oli 8 hengen porukka ja kaikki osallistuivat hiukan Lulun kasvatukseen huomauttamalla käytöstavoista kuten että ruokapöydällä ei seistä eikä ruokaa syödä toisten lautasilta. Muuten Lulu kyllä tykkäsi kun sai jatkuvaa huomiota ja rapsutuksia. Thelmasta hienointa oli juosta ympäriinsä ja kieriä nurmikolla.

No comments: