Sunday, 31 January 2010

Tammikuun menoa


Hörökorva Dumbo
Louisen mittarissa tuli 7 kk täyteen ja korkeuden puolesta se on nyt saavuttanut Thelman. Pennuksi sen kuitenkin vielä tunnistaa käytöksestä; leikkiminen muiden koirien kanssa on yhäkin Lulun lempiharrastus. Aika mainio harrastuskoira siitä on kyllä myös kehittymässä, Lulu alkaa selvästi syttyä agilityyn. Maneesille mennessä se vetää täysillä sisään ja tekee tosi iloisesti pieniä harjoituksia. Eniten Lulu tykkää puomista, sille se karkaa heti kun silmä välttää. Ollaan tehty matalaa puomia joitain kertoja ja sen se menee jo vauhdilla sekä ottaa kauniin kontaktin. Jospa tämän koiran kanssa ei tarvisi kärsiä kontaktiongelmista?

Kokeilin Lulun kanssa viimeksi myös matalaa keinua joka laski laatikon ja huovan päälle. Ei tuottanut ongelmia sekään eikä Lulu välittänyt huovalle tömpsäytyksestä. Varmaan tasapainolaudan kanssa kotiharjoittelu on auttanut. Ja on tuo pentu muutenkin niin ihanan höpsö ettei se pienestä hetkahda. Ilmoitin Lulun pentuseminaariin ensi viikonlopulle, jännittää nyt jo miten se tulee käyttäytymään tuollaisessa koulutustilanteessa.

Thelman kanssa käytiin taas Victorin käsittelyssä. Thelma tasapainoitettiin eli Victor katsoi että Thelma laittoi oikein painoa kaikille jaloille. Kysyin vielä että miksi Thelma viime käsittelyn jälkeen on selvästi lisännyt takajalalla "skippaamista". Suurin piirtein johtuu siitä, että kun Victor käsittelee selkää siten että Thelma alkaa käyttämään tiettyjä alueita rungosta/lihaksista enemmän kuin ennen, voi alue mennä hapoille. Hoidon jälkeen Tepsu liikkui ainakin ihan hyvin joten tällä mennään!

Thelma kasvattaa kokovartaloafroa

No comments: