Tuesday, 29 December 2009

Louise 6 kk


Lululla tuli 28. joulukuuta puoli vuotta ikää täyteen! Kuukausien lisäksi myös kiloja Lululla on kuusi, joten Lulu pääsee vielä kerran mukaani lentokoneen matkustamoon kun menemme ensi viikolla käymään Suomessa. Toivottavasti se käyttäytyy tälläkin kertaa hyvin koneessa. Vähän jännittää kyllä, koska neiti ei ole sieltä rauhallisimmasta päästä.

Puolivuotiaalla on selvästi nopean oppimisen kausi menossa. Ollaan sisällä harjoiteltu puominpätkällä 2on-2off -asentoa ja Lulu on oppinut hienosti. Lisäksi sen keskittymiskyky on parantunut myös häiriön alla. Nyt se pystyy jo hetken kuuntelemaan minua vaikka paikalla olisi muitakin koiria. Tämä tuli testattua eilen maneesilla. Leikkisä tuo on kyllä vieläkin, jopa siinä määrin että välillä toiset pennutkin hermostuvat Lulun leikkimisintoon. Thelma onneksi ei ole viime aikoina hermostunut Lululle ollenkaan. Tytöt asuvat päivät jo keskenään samassa huoneessa ilman ongelmia. Luulenpa että Thelmakin salaa tykkää siitä, että sillä on seuraa.

Rakkaimmat ♥

1 comment:

Carina said...

Onpa kiva että tytöillä yhteiselo sujuu mukavasti. Niinhän ne viisaat sanoo että jos koira saisi valita, se haluaisi elää laumassa lajikumppaneiden kanssa. Täällä sujuu kans ihan seesteisesti. Kyllä pojat haistelee, ja toteaa et tyttö se on. Kauhulla odotan juoksua ;) Laitan sulle spostia...